Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage is een van de meest populaire behandelingen die bij PetraBoom worden aangeboden. Het is een zachte, kalmerende massage die de spieren en de geest ontspant, en heilzaam kan zijn voor mensen die lijden aan stress, angst en slapeloosheid.

De therapeut gebruikt lichte tot middelzware druk en een verscheidenheid aan bewegingen om ontspanning te bevorderen en spierspanning los te laten. De behandeling wordt meestal uitgevoerd in een rustige, schemerig verlichte kamer met zachte muziek op de achtergrond. Het is belangrijk om tijdens de massage met uw therapeut te communiceren, zodat deze de behandeling kan afstemmen op uw behoeften.

Ontspanningsmassage is een uitstekende manier om te ontspannen en te ontstressen. Het kan de slaap verbeteren, de bloeddruk verlagen en angstgevoelens verminderen. Als u op zoek bent naar een manier om te ontspannen en uw batterijen weer op te laden, is ontspanningsmassage misschien iets voor u.

Ontspanningsmassage is een uitstekende manier om te ontspannen en te ontstressen.

In onze gezellig ingerichte praktijkruimte krijgt u een ontspanningsmassage (niet erotisch) met een rustig achtergrondmuziekje. Met een lekkere etherische olie die de spieren lekker ontspant. Een ontspanningsmassage werkt zowel lichamelijk als geestelijk en is voor het behoud van je gezondheid. Een ontspanningsmassage zorgt voor een betere doorbloeding van de huid en spieren en het vermindert de spanning in je lichaam. Wij gebruiken een 100% natuurlijke, plantaardige en biologische massageolie voor al onze ontspanningsmassages, lees hier meer over ons product.

Voelt u zich wel eens gestresst of kunt u meer energie gebruiken ? Neem dan eens de tijd voor jezelf en ervaar de rust en weldaad van een ontspanningsmassage.

Een ontspanningsmassage zorgt voor een betere balans tussen lichaam en geest. Bij nek of rugklachten masseer wij deze totdat ze heel relaxed aanvoelen en de pijn wordt hierdoor verlicht.

Een ontspanningsmassage bevordert onder andere :

  • Een betere doorbloeding in de huid en spieren
  • Een ontspanning in lichaam en geest
  • Een ontspanning in de spieren

Een ontspanningsmassage is aan te raden bij:

  • Een slechte doorbloeding in de spieren
  • Als u meer energie kunt gebruiken

PetraBoom ontspanningsmassage is een professionele massage die je helpt om te ontspannen en te ontstressen. Het is een uitstekende manier om uw algemene gezondheid en welzijn te verbeteren. De ontspanningsmassage is gebaseerd op het principe van de Zweedse massage, die bestaat uit een systeem van lange strijkingen, knedingen en wrijvingstechnieken. PetraBoom ontspanningsmassage is een geweldige manier om je circulatie, flexibiliteit en bewegingsbereik te verbeteren. Het kan ook helpen om spanningshoofdpijn en spierpijn te verminderen.

Wat is PetraBoom ontspanningsmassage?

PetraBoom ontspanningsmassage is een professionele massage die je helpt te ontspannen en te ontstressen. Het is perfect voor wie op zoek is naar een manier om te ontsnappen aan de stress van het dagelijkse leven. De massage wordt uitgevoerd door een gekwalificeerde therapeut, die verschillende technieken gebruikt om u te helpen ontspannen en tot rust te komen.

Ontspanningsmassage kan helpen uw bloedsomloop te verbeteren, stress en spanning te verminderen en het algemeen welzijn te bevorderen. Het kan ook helpen om de kwaliteit van uw slaap te verbeteren en angst en depressie te verminderen.

Wat zijn de voordelen van PetraBoom ontspanningsmassage?

De voordelen van PetraBoom ontspanningsmassage zijn talrijk. Enkele van de meest opvallende zijn een betere bloedsomloop, minder stress en een sterker immuunsysteem. Bovendien kan regelmatige massagetherapie helpen uw lichaam in optimale conditie te houden door spierspanning te verlichten en de beweeglijkheid van gewrichten te verbeteren.

Hoe werkt de PetraBoom ontspanningsmassage?

De PetraBoom ontspanningsmassage is een unieke en zeer effectieve massage die gebruik maakt van de kracht van geluid om je te helpen ontspannen en ontstressen. Deze massage is gebaseerd op de principes van resonantie, het proces waarbij een vibrerend voorwerp een ander voorwerp doet meevibreren.

Bij wellness neemt klassieke voet- en onderbeenmassage een belangrijke plaats in. Voor je cliënten is het prettig om de pedicurebehandeling eveneens met zo’n massage af te sluiten. Dat hoeft helemaal niet lang te duren, zo’n 15 à 20 minutes. Manuel therapeut Henk Ytsma legt uit hoe je dit stap voor stap kunt doen.

Wie ontspannen is, voelt zich prettig, geschreven door Adri van Beelen