Magnetiseren

Bij het PetraBoom Instituut, is het onze missie om mensen te leren over de voordelen van magnetisme. Magnetisme is een van de oudste natuurlijke geneeswijzen, en wordt al eeuwenlang gebruikt om een grote verscheidenheid van ziekten te behandelen.

Wat is magnetiseren?

Magnetiseren is een vorm van energie waarbij genezende energie stroomt vanuit de handen van de magnetiseur. Magnetisme wordt al eeuwenlang gebruikt voor natuurlijke genezing.

Het magnetiseren is een van de oudste natuurlijke geneeswijzen. Magnetisme is een energievorm, waarbij genezende energie uit de handen van de magnetiseur stroomt. Door de hoge energetische energie van de handen van een magnetiseur wordt met de linkerhand negatieve energie weggenomen, terwijl met de rechterhand positieve energie wordt toegevoerd. Hierdoor verdwijnt de pijn of lijden.

Bij het magnetiseren hoef u niet aan te raken. De pijnlijke plek wordt behandeld en intuïtief verplaats onze handen om ook andere plaatsen van het lichaam te behandelen. Omdat wij ook sportmasseur ben, is een massage met een magnetiseerbehandeling zeker aan te bevelen. En wat heel belangrijk is dat er naar uw klacht geluisterd wordt.

De geschiedenis van het magnetisme

Magnetisme is een van de oudste methoden van natuurlijke genezing. Het gebruik van magnetisme als een vorm van energie voor genezing gaat terug tot de oudheid. Magnetisme is gebruikt voor de behandeling van een groot aantal ziekten en gezondheidsproblemen.

Hoe magnetisme werkt

Magnetisme is een vorm van energie die al eeuwenlang wordt gebruikt voor natuurlijke genezing. Men zegt dat magnetisme werkt door genezende energie te verplaatsen van de handen van de magnetiseur naar de patiënt. Er zijn vele theorieën over de werking van magnetisme, maar de precieze mechanismen zijn nog niet volledig begrepen.

De handen van de magnetiseur worden op het lichaam van de persoon geplaatst, en de energie van de handen van de magnetiseur wordt op de persoon overgebracht. Deze energie helpt om het lichaam en de geest van de persoon te helen.

De voordelen van magnetiseren

De voordelen van magnetiseren zijn veelomvattend en omvatten verlichting van pijn, stress, angst, slapeloosheid en vermoeidheid. Magnetiseren kan ook de bloedsomloop verbeteren en het lichaam helpen ontgiften.

Magnetisme is een van de oudste methoden van natuurlijke genezing.

PetraBoom Instituut - Onderwijs over de voordelen van magnetisme wereldwijd

Op het PetraBoom Instituut leren wij mensen de voordelen van magnetisme en hoe zij deze natuurlijke geneeswijze kunnen gebruiken voor zichzelf en hun dierbaren. Wij vinden dat iedereen toegang moet hebben tot deze informatie en daarom bieden wij onze programma’s wereldwijd aan.

Magnetiseren is aan te raden bij:

  • Maag en darmklachten
  • Nek en rugklachten
  • Pijn in de spieren
  • Koude voeten
  • Slapeloosheid
  • Vermoeidheid
  • Spanningen
  • Blokkades
  • Hoofdpijn