Onze masseuse therapeuten

RACHTIGE MENSEN - Vind je “eigen wijze” in jouw leven!


ONTWAAKT JE ZELF OP DE MOOISTE MANIER

Petra Boom is opgericht in 2005 met een holistische visie, gebaseerd op oude technieken en wijsheid geïnspireerd door boeddhisme, mindfulness en westerse spiritualiteit, om mensen in een laagdrempelige, nuchtere mentaliteit de mogelijkheid te bieden om eenvoudige en effectieve technieken te leren om te leren leven met focus.

De ware ontdekkingsreis is geen speurtocht naar nieuwe landschappen, maar het waarnemen met nieuwe ogen.

Raak de diepste grond aan van het huidig ogenblik en je zult ware vrede en vreugde aanraken.

Thích Nhất Hạnh

Vele hebben het gevoel dat hun leven en of hun werk/bedrijf/organisatie niet zo loopt zoals ze dat graag zouden willen. Ze missen iets, maar weten niet wat. Door een bewustwordings proces kun je de nodige veranderingen in je leven, werk, bedrijf of organisatie brengen.

Onze massagetafels.

Jezelf leren kennen kan risico’s met zich meebrengen. Een nieuwe visie kan confrontaties met je oude structuren, je oude patronen en met je geloof veroorzaken. Maar feitelijk kun je alleen datgene verliezen wat niet bij je hoort.

Onze therapeuten, zowel mannen als vrouwen, zijn gediplomeerde sporters en sportmasseurs (opleiding tot sportmasseur bij de IVS). In onze praktijk behandelen onze therapeuten mensen met verschillende kwalen door middel van massage of energetische behandeling.

Massages omvatten sportmassage, ontspanningsmassage en hot stone massage. Energiebehandelingen bestaan uit magnetiseren en Reiki. Het is ook mogelijk om een massage te combineren met magnetiseren of Reiki.

Wij doen regelmatig liefdadigheidswerk door massages aan te bieden voor diverse goede doelen zoals RoParun. Wij zijn lid van de vereniging Massage & Sportverzorging BVK.