Gastenboek van Petra Boom klanten

Dank u voor het kiezen van onze holistische massage-instituut voor uw gezondheid en wellness behoeften. Ons team is toegewijd om u te voorzien van de hoogst mogelijke kwaliteit van zorg. We horen graag over uw ervaring, dus voel u vrij om uw gedachten te delen na uw behandeling. We zullen ze in dit gastenboek noteren. Ik dank u nogmaals voor uw vertrouwen!

Hallo aan het Petra Boom team

Na mijn eerste bezoek aan jou merkte ik al dat jij mijn probleem holistisch ging aanpakken.

Mijn jarenlange problemen met mijn lies pakte jij zodanig aan door eerst een (energie)scan van heel mijn lichaam te maken waardoor er meerdere oorzaken ten grondslag lagen m.b.t. mijn lies.

De combinatie van magnetiseren en masseren sloeg bij mij direct aan. Nu ik al meerdere keren door jou ben geholpen moet ik je bij deze bedanken voor het feit dat er zo’n grote vooruitgang is geboekt met mijn lies. Daarnaast en zeker niet onbelangrijk is mijn lichaam veel beter in balans en mijn mentale weerbaarheid hiermede vergroot!

Nogmaals dank voor het goede werk dat je bij mij hebt verricht!

Adrie Talakua.


Hallo team,

Een ontzettende mooie website.

Ik vind hem heel erg gaaf. Ik denk dat dit zeer professioneel overkomt.

Groeten,

Johan


Groeten aan het hele team,

Ten eerste wat een mooi site. Ik ben al eens een keer eerder door jou gemasseerd en zou dit graag willen herhalen. Heb jij a.s. donderdag tijd?

Vriendelijke groet,

Liset van Putten


Hai team !

Long time no hear… Ook al blijf ik op de hoogte gehouden worden door Marie en Maja…

Wat een mooie site, echt mooi! Ik zou heel graag spreek je nog eens, om te zien hoe het gaat met de bobber met de biotensor en zo verder…

Ik hoor graag van je!

Groetjes

Herma


Hé Petra Boom !

Ziet er gaaf uit joh!

Mooie website…..

Zal em es doorsturen aan een aantal collega’s!

Doeiiiiiiiiiiiiiii

Linda ( van de REIKI )