Biologische neutrale massageolie

Het PetraBoom Instituut gebruikt en beveelt een neutrale en biologische plantaardige massageolie aan.

De keuze van een goede massageolie is zeer belangrijk voor wellness professionals. Cruciaal voor een goede massageolie is de keuze van biologische en hoogwaardige plantaardige oliën die geselecteerd zijn voor een goede glijdbaarheid.

Maar al te vaak bevatten neutrale massageoliën chemische additieven zoals siliconen of paraffine. Zeldzaam zijn de massageoliën die 100% biologisch zijn. Massageoliën die chemische derivaten bevatten, zijn niet ideaal voor de huid van cliënten en patiënten en beschadigen op lange termijn de handen van massagetherapeuten.

Tijdens onze vele reizen naar Europa en in het bijzonder naar Frankrijk, ontdekte het team van het PetraBoom Instituut een klein laboratorium in het zuiden van Frankrijk dat een zeer hoogwaardige biologische neutrale massageolie produceert.

Een massageolie voor professionals, een neutrale plantaardige basis gegarandeerd 100% biologisch

We hebben eindelijk een massageolie voor professionals gevonden, een neutrale basis gegarandeerd 100% biologisch en 100% plantaardige oliën voor hun massages.

Vanessences Organic Neutral Massage Oil Vanessences Organic Neutral Massage Oil is zonder siliconen, paraffine, parfum, kleurstof en conserveringsmiddelen.

Deze neutrale biologische massageolie is een synergie van 4 biologische plantaardige oliën, samengesteld door een Dokter in de Farmacie.

Dit Franse laboratorium levert in heel Europa en natuurlijk ook in Nederland. vanessences.fr heeft maar één gebrek! De site is in het Frans. Bent u echter op vakantie of op reis in het zuiden van Frankrijk, aarzel dan niet om rechtstreeks naar het laboratorium te gaan. Het zeer vriendelijke team van vanessences.fr spreekt Engels!

Vanessences Organic Neutral Massage Oil is geschikt voor alle huidtypes en kan zowel op het gezicht als het hele lichaam worden gebruikt.

Deze massageolie is speciaal samengesteld voor professionals op massagegebied: osteopaten, fysiotherapeuten, sporttrainers, schoonheidsspecialisten, masseurs en masseuses… De samenstelling en vloeibare textuur zijn ideaal voor alle soorten massages: aryuvedische, Californische, Zweedse, hot stone, Thaise, reflexologie, gezichtsmassage…

Het is specifiek geschikt voor alle mensen, inclusief kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Deze biologische neutrale massagebasis kan puur worden gebruikt voor massages en/of als gezichts- en lichaamsbehandeling. Het is ook een uitstekende basis voor gepersonaliseerde en specifieke bereidingen met actieve ingrediënten (zoals biologische essentiële oliën), afhankelijk van het doel en de doelstelling van de massage of behandeling. Het kan ook worden gebruikt in combinatie met een crème of een melk om het glijden te verbeteren. Deze neutrale biologische massageolie kan worden verwarmd tot lichaamstemperatuur. De neutrale biologische massageolie maakt het mogelijk de huid te verzachten, te versoepelen, te voeden en te hydrateren zonder een vettig gevoel achter te laten, en zorgt voor een perfect glijden op de huid voor het uitvoeren van de massagewerkzaamheden.

De samenstelling van de biologische neutrale massageolie

Biologische Zoete Amandelolie

Geselecteerd om zijn droge aanraking en zijn vochtinbrengende kracht, is zoete amandelolie een zeer goed verzachtend middel en anti-oxidant. Het is geschikt voor de droge en gevoelige huid. Biologische zoete amandelolie is perfect voor massages, maar ook voor lichaams- en gezichtsverzorging.

Biologische abrikozenpitolie

Geselecteerd om zijn droog aanvoelende en vochtinbrengende vermogen, is abrikozenpitolie een zeer goed verzachtend middel en anti-oxidant. Het is geschikt voor de gevoelige en droge huid. Biologische Abrikozenpitolie is perfect voor massages, maar ook voor lichaams- en gezichtsverzorging.

Biologische ontgeurde sesamolie

Hydraterend, herstructurerend, regenererend, anti-oxidant… De verdiensten van sesam worden niet langer aangeprezen! Sesam plantaardige olie is geschikt voor alle huidtypes (gevoelig, droog, rijp, enz.). Een perfecte olie voor massages die geen geur achterlaat.

Biologische ontgeurde zonnebloemolie

Geselecteerd om zijn rijkdom aan vitamine E en zijn neutrale geur, is biologische zonnebloemolie een perfecte anti-oxidant. Het hydrateert en helpt de huid te regenereren. Het is ook een goed verzachtend en herstructurerend middel.

En dat is het ! Vanessences Biologische Neutrale Massageolie is slechts samengesteld uit vier biologische en plantaardige oliën.

vanessences.fr biedt zijn Organische Neutrale Massageolie aan in verschillende formaten 250ml, 500ml of 1L (1000 ml) en in blikken van 5L.