Het PretraBoom Instituut Kruidenstempel massage

Het is een massage met warme kruidenstempels die gevuld zijn met ontspannende, reinigende en activerende kruiden. Door de werking van de kruiden, de warmte en de scrubbende werking van de kruidenstempels wordt je geest ontspannen en lichaam goed gereinigd en doorbloed. Tijdens deze diep relaxerende ontspanningsmassage wordt er gewerkt met geurige olie en kruidenstempels. Wij gebruik hiervoor Thaise kruidenstempels. Door verwijding van de bloedvaten verlaten meer afvalstoffen uw lichaam. De kruiden reinigen uw lichaam, stimuleren de werking van uw organen en helpen de vochtbalans van de huid op peil te houden. Blokkades worden opgelost en nieuwe energie vloeit weer door uw lichaam. Deze vorm van massage is tevens enorm geschikt indien u problemen heeft met slapen, vermoeid bent, last heeft van reuma, jicht of spierpijn of een burnout. Vele uren na deze massage voelt uw lichaam nog steeds ontspannen aan. U voelt zich als herboren!

alt

Het PetraBoom Instituut biedt een kruidenmassage aan die bekend staat als zeer heilzaam voor het lichaam. Deze massage bestaat uit een mengsel van kruiden die speciaal zijn geselecteerd vanwege hun therapeutische eigenschappen. De kruiden worden gecombineerd in een dragerolie en vervolgens in de huid gemasseerd. Deze massage is bijzonder weldadig voor mensen die lijden aan chronische pijn en hoofdpijn, en voor mensen die op zoek zijn naar een manier om te ontspannen en te ontstressen.

De kruidenmassage van het PetraBoom Instituut is een geweldige manier om de voordelen van kruiden zelf te ervaren. Als u op zoek bent naar een manier om te ontspannen, stress te verminderen en pijn te verlichten, kan deze massage perfect voor u zijn.

Wat is de kruidenmassage van het PetraBoom Instituut en wat zijn de voordelen?

Het PetraBoom Instituut biedt een kruidenmassage aan waarvan wordt gezegd dat het veel voordelen heeft. Enkele van deze voordelen zijn een betere bloedsomloop, minder stress en een versterkt immuunsysteem.

Hoe wordt massage uitgevoerd?

Massage is een vorm van tactiele therapie waarbij druk en beweging worden gebruikt om de zachte weefsels van het lichaam te manipuleren. Het kan worden uitgevoerd met de handen, vingers, ellebogen, knieën of voeten. Massage kan worden gebruikt om spanningshoofdpijn, nekpijn en lage rugpijn te verlichten. Het kan ook ontspanning bevorderen en de bloedcirculatie verbeteren.

Welke kruiden worden gebruikt in deze massage?

De kruidenmassage van het PetraBoom Instituut maakt gebruik van een verscheidenheid aan kruiden om genezing en ontspanning te bevorderen. De meest gebruikte kruiden bij deze massage zijn lavendel, kamille en rozemarijn. Deze kruiden hebben bewezen effectief te zijn bij het verlichten van spanning en stress, en hebben een kalmerend effect op de geest en het lichaam. Andere kruiden die in deze massage worden gebruikt zijn pepermunt, eucalyptus en gember. Deze kruiden staan bekend om hun vermogen pijn te verlichten en de bloedsomloop te verbeteren.

Deze kruidenstempel massage richt zich op de achterzijde van uw lichaam. Om misverstanden te voorkomen onze geef geen erotische massages.