Holistische massage

Ze is een vorm van massage om vanuit ontspanning lichaam, geest en ziel te herbalanceren. Door de subtiele energie uitwisseling worden zowel fysiek als mentale en emotionele spanningen losgemaakt en afgevoerd. Hierbij worden zowel de chakra’s als de aura mee behandeld. Het lichaam heeft speciale energie punten waar spanningen worden opgeslagen. Door een teveel aan opgeslagen spanningen raken lichaam en geest uit balans. Wanneer deze onbalans aanhoud gaat men stress gerelateerde (vage) pijn klachten ervaren (signaal van het lichaam). Onze bezie de mens als geheel waarbij lichaam, geest en ziel met elkaar in verbinding staan.

Door de energie uitwisseling maak onze een verdiepend en vernieuwd contact met jezelf. Zodat vanuit rust op een ontspannen manier fysieke, mentale en emotionele spanningen worden aangepakt. Door het afvoeren van deze negatieve energie krijgt jouw innerlijke kracht de ruimte om te groeien en in balans te komen.

Bij deze massage wordt zowel de voor- als achterzijde gemasseerd, daarnaast behandel onze de chakra’s en de aura. Om misverstanden te voorkomen onze geef geen erotische massages.

Holistische massage is een vorm van lichaamswerk die rekening houdt met de hele persoon - geest, lichaam en ziel. Het is een combinatie van technieken waaronder Zweedse massage, acupressuur, reflexologie en energiewerk.

Wat is holistische massage en wat zijn de voordelen?

Holistische massage is een vorm van massage die rekening houdt met de hele persoon, niet alleen met het fysieke lichaam. Het is de bedoeling de hele persoon te behandelen, rekening houdend met zijn fysieke, emotionele, mentale en spirituele gezondheid. Als zodanig kan het een breed scala van voordelen bieden aan de persoon die het ontvangt. Deze voordelen omvatten een betere bloedsomloop en stressvermindering.

De geschiedenis van holistische massage

Massage bestaat al eeuwen, en verschillende culturen hebben het op verschillende manieren gebruikt. Holistische massage is een relatief nieuwe vorm van massage die technieken uit verschillende massagestijlen combineert. Het PetraBoom Instituut biedt holistische massages aan waarbij verschillende technieken worden gebruikt om mensen te helpen ontspannen en zich beter te voelen.

De verschillende technieken die gebruikt worden in holistische massage

Holistische massage is een vorm van lichaamswerk waarbij verschillende technieken worden gebruikt om een therapeutisch effect te bereiken. Deze technieken kunnen Zweedse massage, diep weefselwerk, acupressuur en reflexologie omvatten. Elke techniek wordt gebruikt om verschillende gebieden en problemen in het lichaam aan te pakken.