Healing massage

Massage heeft als doel lichaam en geest te ontspannen door de spanning op te heffen. Met ons massages activeer we de positieve energie, waarbij het afvoeren van afvalstoffen, negatieve energie en centraal staat. Hierdoor kan lichaam en geest zich ontladen van spanningen om echt tot rust te kunnen komen.

U ervaart direct een positief verschil na een massage bij Mindful Balance. We herstel de harmonie in lichaam en geest om de balans te (her) vinden. Dat zorgt voor ontspanning, vernieuwde energie en vitaliteit. U zit na de massage veel lekkerder in u vel. De massages bij Petra Boom Instituut zijn ter bevordering van de algehele welzijn, vitaliteit, energie, welbevinden en ter vermindering van spannningen of stress en de gerelateerde (pijn) klachten

Ontdek onze helende massages.

Ook wanneer u last heeft van pijnlijke spieren kunt u bij ons terecht. De meeste mensen denken dat je bij spierpijn een stevige massage nodig hebt. Dit is een wereldwijd verspreid misverstand. Een massage met intense aandacht kan veel effectiever zijn, omdat het gericht is op het opwekken en reguleren van het zelfgenezend vermogen van de mens. Om misverstanden te voorkomen we geef GEEN erotische massages!

Therapeutische massage

Therapeutische massage is een gecombineerde vorm van massage en magnetiseren om vanuit ontspanning lichaam, geest en ziel te herbalanceren. Deze vorm van massage richt zich niet alleen op fysiek ontspanning. Door de subtiele energie uitwisseling worden zowel de fysieke als mentale en emotionele spanningen (negatieve energieën) losgemaakt en afgevoerd. Het lichaam heeft speciale energie punten waar spanningen worden opgeslagen. Door een teveel aan opgeslagen spanningen raken lichaam en geest uit balans.

Wanneer deze onbalans aanhoud gaat men stress gerelateerde (vage) pijn klachten ervaren (signaal van het lichaam). Wij werk vanuit een holistische visie dit wil zeggen dat wij de mens als geheel zie waarbij lichaam, geest en ziel met elkaar in verbinding staan. Door de energie uitwisseling maak wij een verdiepend en vernieuwd contact met jezelf. Zodat vanuit rust op een ontspannen manier fysieke, mentale en emotionele spanningen worden aangepakt. Door het afvoeren van deze negatieve energie krijgt jouw innerlijke kracht de ruimte om te groeien en in balans te komen.

Hierbij worden tevens de chakra’s en de aura mee behandeld en wordt er afgesloten met het geven van reiki (positieve energie). Voor het beste resultaat adviseer wij minimaal 3 afspraken op kort termijn (maximaal 6 verdeeld over 3 maanden) hierna kunt u ter preventie overgaan op een stoelmassage of een ontspanningsmassage. Deze massage is bijzonder geschikt om bij (pijn) klachten te passen ter ondersteuning.

Raadpleeg bij (pijn) klachten altijd eerst uw huisarts of specialist.

Om de massage persoonlijk af te stemmen is er vooraf een korte intake hieronder ziet u een aantal voorbeelden waarbij deze massage een goede ondersteuning biedt :

  • Spanningen en spanningsklachten,
  • Futloos, lichte depressieve gevoelens, vermoeidheid, slapeloosheid,
  • Stress gerelateerde (pijn) klachten,
  • Burnout,
  • Emotionele stress,
  • Rouw verwerking,
  • Klachten waarmee je moet leren leven,
  • Na - of ter ondersteuning bij ziekte,
  • Bewustwording / Opheffen van blokkades.

Staat uw klacht er niet bij, neem dan contact wij me op.